tres-zen logo

Ons aanbod van Gelaatsverzorgingen

Klik op de afbeelding van de behandeling om meer informatie te zien verschijnen.

gelaatsverzorgingen basic honey

Ontspannende gelaatsverzorging

Geschikt voor alle huidtypes ~ voedend & ontspannend

De onstpannende gelaatsverzorging is een ideale kennismakingsbehandeling voor beginners , voor wie zijn huid nét die extra boost wil geven of als onderhoudsbehandeling. Het is een diep voedende behandeling die dankzij natuurlijke plantextracten en botanische oliën de huid zacht en soepel achterlaat.

De behandeling bestaat uit:
Diepe reiniging, enzyme face buff, tone, gelaatsmassage, warm honeybush soufflé masker, moisturiser, spf en als afsluiter een verkoelende hydrating facial mist.

🕓 45 min – PRIJS: € 45,-

→ Deze behandeling is ook mogelijk in combinatie met een (stevige) rugmassage incl. nek & schouders: + €19,-

Maak online afspraak

gelaatsverzorgingen kalahari

Kalahari Lifestyle is een exclusief merk dat innovatieve fyto compounding combineert met fyto cosmetica (werkzame bestanddelen vanuit medicinale planten) voor een authentieke afrikaanse botanische ervaring. Elke behandeling is een buitengewone reis, met eeuwenoude afrikaanse roots die zich uiten door aanraking, geluid, geur en visuele interactie. Een buitengewone ervaring die alsook enorm huidverbeterend tewerk gaat!

  • Huidverbetering en wellness
  • Natuurlijk
  • Niet getest op dieren
  • De meeste verpakkingen zijn recyclebaar en herbruikbaar
  • Vrij van parabenen, sulfaten, derivaten, isopropyleen, Glycol, Formaldehyde of minerale oliën.
  • Milieubewust
  • Maatschappelijk verantwoord. De meeste ingrediënten zijn gekoppeld aan Fair Trade organisaties en onze Khoi San Rooibos thee wordt organisch geoogst.

NATUURLIJKE SCHOONHEID

Bij Très-ZEN maken we enkel gebruik van de meest kwalitatieve cosmetica die tevens een natuurlijke oorsprong hebben en niet getest op dieren zijn.

INNERLIJK & UITERLIJK WELZIJN

Een buitengewone ervaring voor al jouw zintuigen. Een combinatie van verfijnde structuren, geuren, essentiële oliën, edelstenen, ... die zowel het fysieke, mentale als emotionele evenwicht herstelt.

REIS ROND DE WERELD

Buitengewone rituelen van o.a. Indische oorsprong volgens de Ayurveda (kennis van het leven) met uitbreiding naar andere eeuwenoude behandelingen uit verschillende continenten. Ontdek het zelf!