tres-zen logo

Ons aanbod van Schoonheidsbehandelingen

Klik op de afbeelding van de behandeling om meer informatie te zien verschijnen.

beauty schoonheidsbehandelingen brows lashes

Brow shaping

Tijdens het shapen wordt nauwkeurig de vorm van jouw wenkbrauwen bepaald a.d.h.v. meettechnieken, worden de wenkbrauwen gewaxt – geknipt – geepileerd en afgewerkt met zachte make-up.

🕓 30 MIN - € 15, -

beauty schoonheidsbehandelingen hennabrows

HENNA BROWS

Henna Brows is een natuurlijke manier om je wenkbrauwen (en huid) te kleuren. Het blijft gemiddeld 2 weken op de huid zichtbaar en zo’n 4-5 weken op de haartjes. Er zijn verschillende kleurtinten mogelijk.

Henna is niet geschikt:

  • Tijdens de zwangerschap
  • Als je allergisch bent voor noten of PPD
  • Indien je veel wondjes rond de wenkbrauwen hebt
  • Niet zeker? Kom gerust een patch test halen om het uit te testen!

BEKIJK FOTO’s

🕓 60 MIN - € 27, -

beauty schoonheidsbehandelingen microblading

MICROBLADING (semi-permanent)

Microblading is een semi-permanente techniek waarbij wenkbrauwhaartjes op de huid worden ‘getekend’ doormiddel van krasjes en pigment. Deze haartjes zijn zo goed als niet te onderscheiden van de echte haartjes wat leidt tot een mooi, natuurlijk resultaat.

Microblading blijft 1 - 1,5 jaar en is uiterst geschikt voor mensen met weinig tot geen wenkbrauwhaartjes, littekens in de wenkbrauwen of willen kiezen voor mooie, vollere wenkbrauwen.

BEKIJK FOTO’s

🕓 90 MIN - € 250, - (incl. eerste bijwerking)

beauty schoonheidsbehandelingen lashlift

LASHLIFT (incl. kleuren)

Bij een wimperlift worden je eigen natuurlijke wimpers gekruld en gekleurd , doormiddel van siliconen pads en de daarvoor voorziene producten. Hierdoor wordt er een mooie open blik gecreëert, waarbij wimperkrultang en mascara overbodig worden.

Het resultaat blijft gemiddeld 6 weken zichtbaar.

*Gelieve geen oogmake-up te dragen alvorens naar deze afspraak te komen!

BEKIJK FOTO’s

🕓 +/- 50 MIN - € 55, -

NATUURLIJKE SCHOONHEID

Bij Très-ZEN maken we enkel gebruik van de meest kwalitatieve cosmetica die tevens een natuurlijke oorsprong hebben en niet getest op dieren zijn.

INNERLIJK & UITERLIJK WELZIJN

Een buitengewone ervaring voor al jouw zintuigen. Een combinatie van verfijnde structuren, geuren, essentiële oliën, edelstenen, ... die zowel het fysieke, mentale als emotionele evenwicht herstelt.

REIS ROND DE WERELD

Buitengewone rituelen van o.a. Indische oorsprong volgens de Ayurveda (kennis van het leven) met uitbreiding naar andere eeuwenoude behandelingen uit verschillende continenten. Ontdek het zelf!